17 nye kurs til hausten

I vår har ÅKP og Mafoss i samarbeid ulike innhaldsleverandørar levert totalt 28 gratis nettbaserte kurs og vidareutdanningstiltak. Responsen på tilbodet var enorm, og kursa var utsolgt i løpet av tre dagar.  Vi er no klar for andre runde! I august startar vi opp med 17 nye kurs med totalt 300 deltakarplassar. Kursa er finansiert av Møre og Romsdal fylkeskommune,  GCE Blue Maritime og NCE Blue Legasea. Følg med på ÅKP Academy sine nettsider for datoer og påmelding. 

 

Les meir

MAFOSS samarbeid

I MAFOSS sitt årsmøte 25. mai blei det vedtatt å inngå eit meir formelt samarbeid med ÅKP, noko medlemsbedriftene har etterspurt. Samarbeidet blir formalisert gjennom at MAFOSS blir etablert som eit prosjekt i ÅKP.

Ta kontakt for meir info

NY dato for halvårsmøte

Vi opplever dessverre at på grunn av Covid-19 er det fortsatt ein del restriksjoner og/eller bekymringar når det gjelder reiseaktivitet. 

I lys av dette har vi derfor beslutta å utsette halvårsmøtet til over sommerferien. 

Ta kontakt for meir info

Kurs for kreative næringar 

Sunnmøre Kulturnæringshage AS tilbyr gratis kompetansehevande kurs innan blant anna Adobe Lightroom, Photoshop, samt egenprofilering i sosiale medier. Sjå nettsida deira for meir info og påmelding

Info og påmelding

SIVA prisen 2020 gjekk til Arctic Nutrition

SIVA prisen på 250.000 kroner gikk i år til Arctic Nutrition for bedrifta sitt innovative arbeid med utvikling av medisin for behandling av psoriasis, basert på restråvarer av silderogn. Vi er stolte av at Arctic Nutrition som  partner i NCE Blue Legasea viser nyskaping gjennom å utnytte våre tradisjonelle norske råstoff på ein ny måte,  og slik bygge helseindustri frå havet. 

Les meir
Kalender
 
25
AUG
MØTE
Halvårsmøte Regionalt Partnerskap
Dato: 25.08.2020 13:00
Sted: ÅKP Blue Innovation Arena, Borgundveien 340 (NMK), 6009 Ålesund
Innkalling sendes som kalenderinvitasjon
 
24
SEP
KONFERANSE
GCE Blue Maritimes klyngekonferanse 2020
Dato: 24.09.2020 09:00
Sted: Møretanken, NMK, Ålesund
Påmelding og program
Se flere